Loes

Vanuit het Zeeuwse Axel heb ik mijn opleiding tot verpleegkundige in Utrecht gedaan. Gewerkt heb ik in het Militair Hospitaal te Utrecht, Elizabeth en Lichtenberg te Amersfoort. Aldaar ook de wijkaantekening gehaald.

Na wat avontuurlijke reizen, volgde een periode waarin ik kinderen en werk heb gecombineerd. Werken in de zorg bleek zwaar met kinderen en wisselende diensten. Een overstap naar de cosmetica branche was snel gemaakt na een opleiding bij instituut "de Korte" in Amsterdam. Na een hele fijne tijd bij Beautyfarm Sauna Drôme te Putten, heb ik na de basis vakopleiding, met heel veel plezier gewerkt bij ICI Paris en DA. Het was duidelijk een pré om klanten goed te kunnen adviseren met de opgedane praktijk ervaring. Ook nu combineer ik werken bij Douglas met mijn Salon. 

Door mijn contacten in de cosmetica branche, heb ik uit het enorme aanbod een fijn natuurlijk product "Webecos" geselecteerd voor mijn klanten. Vooral de wat lastigere huid kan uitstekend gerevitaliseerd worden  met de producten van Webecos.

Graag geef ik u persoonlijk aandacht, zodat u optimaal kunt genieten van de behandelingen.